Nokia 3.1 Plus en Nokia 5.1 Plus komen naar Nederland: nu te bestellen

Nokia brengt twee van haar smartphones uit in Nederland, zo ontdekte DroidApp. De smartphones waar het om gaat zijn de Nokia 3.1 Plus en Nokia 5.1 Plus. We zetten de details op een rij.

Nokia 3.1 Plus en 5.1 Plus naar Nederland

De Nokia 3.1 en Nokia 5.1 kennen we in Nederland al, maar de smartphonereeks wordt door HMD Global uitgebreid met de Nokia 3.1 Plus en Nokia 5.1 Plus. Beide toestellen werden eerder voor de Chinese markt al gepresenteerd, maar maken nu hun weg naar Nederland. Dit blijkt uit gegevens uit de database van DroidApp.

Nokia 3.1 Plus

Nokia 3.1 Plus

We beginnen met de Nokia 3.1 Plus, een uitgebreider alternatief voor de Nokia 3.1. Dit is een toestel met een 6,0 inch HD+ beeldscherm. Er is een MediaTek Helio P22 octa-core processor, een 3500 mAh accu en 13MP + 5MP dual-camera. Het toestel biedt daarbij 32GB opslagruimte met 3GB RAM. Aan de achterzijde is een vingerafdrukscanner geplaatst. De smartphone werd in oktober al voor de Chinese markt gepresenteerd.

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

De Nokia 5.1 Plus is een uitgebreidere variant op de Nokia 5.1. Het toestel biedt een 5,86 inch HD+ beeldscherm, aangevuld met een 13MP + 5MP dual-camera, Helio P60 octa-core processor, 3060 mAh accu, 32GB aan opslagruimte en 3GB RAM. De telefoon heeft een vingerafdrukscanner aan de achterkant zitten.

Verkrijgbaarheid

Beide toestellen verschijnen met Android 8.1 Oreo, maar krijgen wel de update naar Android Pie. Dit omdat ze beiden voorzien zijn van Android One. Hierdoor ben je langere tijd verzekerd van updates.

De Nokia 3.1 Plus kun je voor 179 euro aanschaffen bij Belsimpel. Het toestel wordt deze week nog verwacht. De Nokia 5.1 Plus kun je voor 259 euro kopen. De levertijd ligt hier op 5-7 werkdagen. Alle details en prijzen vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel