Nokia 6, 5, Nokia 8 en Motorola One Vision krijgen beveiligingsupdate september

Motorola heeft een nieuwe update klaargezet voor de Motorola One Vision. De smartphone heeft de security-patch van september ontvangen. Tevens zijn andere verbeteringen doorgevoerd. Ook Nokia heeft de update uitgerold voor drie toestellen; de Nokia 6, 5 en 8.

Nokia en Motorola: patch van september

Begin september gaf Google de nieuwe security-patch van september vrij. Fabrikanten kunnen hier vervolgens mee aan de slag om deze te optimaliseren voor hun toestellen. Inmiddels hebben meerdere fabrikanten deze update geoptimaliseerd voor hun devices, en zo nu ook Motorola en Nokia.

Nokia 6, 5 en 8

De Nokia 6, Nokia 5 en Nokia 8 krijgen de update vanaf nu aangeboden. Marck kreeg de update aangeboden op zijn Nokia 8, waarbij de update een grootte heeft van 91,0MB. Zover bekend worden er verder geen andere veranderingen doorgevoerd. Voor de Nokia 5 (en 6) staat de september-update inmiddels ook klaar, zo laat Wijtze ons weten.

Motorola One Vision beveiligingsupdate september 2019

Motorola One Vision

Eddy laat aan DroidApp weten dat de Motorola One Vision beveiligingsupdate september 2019 heeft ontvangen. Echter is dit niet de enige verbetering voor de smartphone van Motorola. De One Vision krijgt ook nog verbeteringen in de stabiliteit en verbeteringen in de connectiviteit. Dit samen moet het toestel nog prettiger maken. Er wordt niet verteld welke verdere verbeteringen en precies zijn doorgevoerd met de update.

Gebruikers van de smartphones krijgen de update vanaf nu aangeboden. Zodra dit het geval is, krijg je hiervan een melding op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel