Nokia 7.1 Plus brengt bezoek aan TENAA; dit zijn de specs

Er zitten verschillende nieuwe smartphones van Nokia aan te komen, zo is duidelijk aan het worden. Nu heeft HMD Global de Nokia 7.1 Plus langs gestuurd bij TENAA. Dankzij het bezoek aan de keuringsinstantie krijgen we een beter beeld van het nieuwe toestel.

Nokia 7.1 Plus bij TENAA

We schreven gisteren over de Nokia 7.1 die naar Europa zal komen. Nu is er opnieuw nieuws over de Plus-versie; de Nokia 7.1 Plus. Dit toestel is al eerder een paar keer opgedoken en nu is hij ingediend bij keuringsinstantie TENAA. Dit betekent dat een release aanstaande is voor de smartphone van HMD Global.

De Nokia 7.1 Plus krijgt een 6,1 inch Full-HD+ beeldscherm met een resolutie van 2246 x 1080 pixels. Daaruit kunnen we opmaken dat de telefoon een notch zal krijgen. Tevens wordt gesproken over een 2.2 GHz octa-core processor, vermoedelijk de Snapdragon 710. Deze zal bijgestaan worden door 4GB RAM/64GB of 6GB/128GB. Tevens is er ondersteuning voor een geheugenkaart.

Nokia 7.1 Plus tenaa

Aan de achterzijde krijgt de smartphone een 13MP + 12MP dual-camera. Aan de voorzijde huist een 20 megapixel sensor voor het maken van selfies. De telefoon wordt verder geleverd met een 3400 mAh accu. Ook wordt gesproken over Android 8.1 Oreo, maar is het onbekend of hij ook hiermee op de markt wordt gebracht, of dat we Android Pie krijgen.

11 oktober

Niet alleen heeft HMD Global op 4 oktober een aankondiging gepland staan, ook voor 11 oktober gaan nu uitnodigingen rond. Het is onbekend wanneer we deze smartphone te zien krijgen. De aankondiging van 4 oktober is in Londen, die van India in 11 oktober. Het kan zijn dat sommige toestellen alleen daar uitgebracht worden voorlopig.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel