Nokia 7.1 Plus opnieuw in beeld; samen met specs-overzicht

In oktober kregen we eerder van HMD Global al de aankondiging van de Nokia 7.1, maar toch zit er een Plus-versie in de pijplijn. Opnieuw zijn nu berichten naar buiten gekomen over de Nokia 7.1 Plus. We zien een spec-overzicht en nieuwe foto’s.

Nokia 7.1 Plus opnieuw in het nieuws

Als opvolger van de Nokia 7 Plus werkt Nokia aan de Nokia 7.1 Plus. Deze maand presenteerde HMD Global al wel de Nokia 7.1, maar dit is niet de opvolger van de Nokia 7 Plus, die nog steeds heel interessant is door zijn prijs, specs en updates.

Nokia 7.1 Plus

De Nokia 7.1 Plus is dus opnieuw in het nieuws verschenen en zal beschikbaar komen met een Snapdragon 710 processor van Qualcomm. De smartphone krijgt een 6,18 inch Full-HD+ display met notch, maximaal 6GB aan RAM-geheugen en maximaal 128GB opslagruimte. Die laatste twee specs nemen wij in ieder geval met een korreltje zout, omdat hij waarschijnlijk ook met 4GB RAM en 64GB uitgebracht zal worden, wat logischer is in deze prijsklasse.

Nokia 7.1 Plus

Verder wordt er gesproken over een 12MP + 13MP dual-camera en 20 megapixel front-camera aan de voorzijde. De 3500 mAh accu kan dankzij Quick Charge snel opgeladen worden en er is een USB-C aansluiting. Uiteraard is de Nokia 7.1 Plus voorzien van Android One en ben je zo langere tijd gegarandeerd van updates. Vermoedelijk wordt de Nokia 7.1 Plus op 23 oktober aangekondigd voor de Aziatische markt. Wanneer we hem in Europa kunnen verwachten is niet bekend, misschien pas tijdens het Mobile World Congress?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel