Nokia 7 Plus ontvangt de beveiligingsupdate van januari

Gebruikers van de Nokia 7 Plus kunnen een update downloaden voor hun smartphone. Het toestel wordt bijgewerkt met de security-patch van januari 2019. Verschillende Nokia-toestellen zijn al van de januari-patch voorzien.

Januari-update voor Nokia 7 Plus

In Nederland is HDM Global begonnen met het verspreiden van een nieuwe software-update voor de Nokia 7 Plus. De smartphone wordt bijgewerkt met beveiligingsupdate januari 2019, zo laat Anton aan DroidApp weten.

De security-patch heeft een grootte van 94,9MB. Met de update worden enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android besturingssysteem aangepakt. Zover bekend zijn er verder geen veranderingen doorgevoerd na de update. Gebruikers van de Nokia 7 Plus kunnen vanaf nu een melding op hun telefoon verwachten, waarna de update gedownload kan worden. Eventueel kun je ook handmatig controleren op updates via het menu met instellingen.

Nokia 7 Plus beveiligingsupdate januari

Nokia doet nog steeds goede zaken met de Nokia 7 Plus. De smartphone staat bij ons op de eerste plaats van beste smartphone van 2018. Het is een betaalbaar toestel met een goede accuduur en accu, goede specificaties en Android One. De 7 Plus draait sinds enige tijd op Android Pie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel