Nokia 7 Plus: beveiligingsupdate november en vernieuwde camera-app

Iets later dan verwacht is er een update uitgebracht voor de Nokia 7 Plus. De beveiligingsupdate van november wordt voor de telefoon uitgerold. Samen met deze update wordt ook de camera-app vernieuwd.

Nokia 7 Plus: november-update

Ben je in het bezit van een Nokia 7 Plus, dan is er goed nieuws te melden. HMD Global is in ons land gestart met het uitrollen van beveiligingsupdate november 2018. De update werd eigenlijk al eerder verwacht, maar er waren volgens de informatie die er is nog bugs gevonden. Hierdoor heeft de update wat langer op zich laten wachten.

Nokia 7 Plus november update

DroidApp-lezer Anton laat ons weten dat de update voor de Nokia 7 Plus versienummer V3.39B heeft. Deze update heeft een grootte van 462,8 MB. Naast de nieuwe patch van afgelopen maand, worden in de changelog ook de nieuwe functies nogmaals benoemd uit Android Pie, de update die eerder werd uitgebracht voor het toestel. Daartussen staat ook dat de nieuwe Camera 9.0 is toegevoegd; voorzien van een nieuwe interface met toegang tot Google Motion en Google Lens.

De november-update voor de Nokia 7 Plus wordt vanaf nu uitgerold. Je krijgt een melding op je toestel zodra deze beschikbaar is voor jouw device. Eventueel kun je ook handmatig controleren in het menu met instellen of de update al gedownload kan worden. Het kan even duren voordat hij bij iedereen beschikbaar is.

Update 14:00 uur: De camera-app lijkt bij een eerdere update al gewijzigd te zijn, deze zal dus voor de meeste gebruikers niet nieuw zijn.

Leestip: De 14+ beste tips voor je Nokia 6.1, Nokia 7 Plus en 8 Sirocco met Android One

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel