Nokia livestream: volg de aankondigingen in 360 graden; komt de 3310 terug?

Nokia is dit jaar te vinden op het Mobile World Congress in Barcelona, met waarschijnlijk een zeer uitgebreide aankondiging. Het bedrijf werkt samen met HMD Global. Zo zou Nokia werken aan een nieuwe 3310 als eerbetoon aan het toestel. Ook komt Nokia met diverse Android smartphones op de markt.

Nokia livestream in 360 graden

De afgelopen tijd hebben we diverse geruchten de revue zien passeren over de de Nokia 3, 5 en Nokia 8. Maar welke geruchten zijn de waarheid? Komt de Nokia 6 inderdaad naar Europa? Daar gaan we achter komen tijdens de persconferentie van Nokia.

Het nieuws dat de Nokia 3310 als vernieuwde variant terugkomt riep veel nostalgische gevoelens op. Wat gaat Nokia hier vandaag over zeggen en lopen we binnenkort weer rond met een 3310? De persconferentie van Nokia staat gepland om 16:30 uur en je kunt deze hieronder bekijken in 360 graden.

Mocht de 360-graden video niet werken of wil je de ‘gewone livestream’ zien? Bekijk die dan hieronder. Houd er rekening mee dat die via de app mogelijk niet werkt. Vanuit de DroidApp app kun je bovenin beeld kiezen voor: “openen in webbrowser”. (zie update onder de video)

Update 17:50 uur: zojuist is de Nokia persconferentie afgelopen. Nokia heeft bekend gemaakt dat er meerdere toestellen uitgebracht worden; de Nokia 3, 5 en Nokia 6 komen naar Nederland. Tevens presenteerde de van oorsprong Finse fabrikant de Nokia 3310 (2017)!

Lees ook

Reageer op dit artikel