NS International: frisse vormgeving en nieuwe functies voor Android-app

NS International heeft een volledig vernieuwde applicatie uitgebracht voor Android; versie 4. De toepassing is voorzien van een strakke, frisse vormgeving en een aantal nieuwe functies die het reizen per trein nog prettiger moeten maken.

NS International app

De NS International app is bijgewerkt naar versie 4. NS International (voorheen NS Hispeed) is de applicatie voor internationale treinreizen en door de nieuwe update is de app nog gebruiksvriendelijker en overzichtelijker gemaakt. De vormgeving in de nieuwste versie van NS International is meer richting die van de NS Reisplanner Xtra app getrokken.

Vorige maand werd een update uitgebracht waarmee je de treinsamenstelling kon bekijken van de Thalys en tickets kon aanschaffen. Uiteraard zijn ook deze functies verwerkt in de app van NS International.

Reis plannen en boeken

In de nieuwste versie van NS International voor Android kan een reis nog sneller en makkelijker gepland worden. Of je nu naar Londen, Berlijn of Parijs gaat; de update maakt de app een stuk overzichtelijker waarbij je direct ook van veel treinreizen de prijs zien. Vervolgens kan je via de mobiele website je treinticket aanschaffen.

Het mobiele ticket is uitgebreid met de actuele status van je reis en aanvullende informatie. Op je mobiele ticket vind je bijvoorbeeld het rijtuignummer en het nummer van je zitplaats. Mocht er wat veranderen voor je reis dan kan je met de optie Reisbewaking meldingen instellen. Je krijgt dan een notificatie bij vertraging, spoorwijzigingen en herinneringen.

De update voor de NS International app kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

NS International
NS International
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel