NS brengt nieuw app-icoon naar Reisplanner Xtra; komst van nieuwe huisstijl

De Nederlandse Spoorwegen heeft een update uitgebracht voor de NS Reisplanner Xtra app. De nieuwe versie van de applicatie brengt een nieuw app-icoon, en die valt niet bij iedereen in de smaak. Daarbij worden de voorbereidingen getroffen voor een nieuwe huisstijl.

NS Reisplanner met nieuw app-icoon

Het app-icoontje van de NS app is vernieuwd. De ontwikkelaars zijn achter de schermen druk bezig met het aanpassen van de huisstijl van onder andere de applicatie. De nieuwe huisstijl wordt nu al een klein beetje duidelijk met deze update van de NS Reisplanner Xtra app. Geen rond icoontje meer, maar een ovaal-pictogram met het NS logo en een duidelijke glinster-fade door het logo.

NS Reisplanner Xtra app

Met de update is ook het startscherm onder handen genomen. Hierbij zijn er subtiele wijzigingen zichtbaar. Deze uiten zich in ovaalvormige velden in plaats van vierkante velden. Overigens kan het nieuwe logo niet bij iedereen op waardering rekenen. Op Twitter klagen veel gebruikers over het nieuwe ontwerp van het icoontje. De update voor de NS Reisplanner Xtra app kun je nu downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Leestip: Dit zijn de beste OV apps voor het openbaar vervoer

NS app icoon

NS
NS
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel