OfficeSuite 8.2 update: nieuwe handige functies en Material Design

De populaire kantoor-applicatie OfficeSuite heeft een update gekregen. OfficeSuite 8 brengt verbeteringen door op het gebied van mogelijkheden en een vernieuwd Material Design.

OfficeSuite 8.2

OfficeSuite 8 is voorzien van een vernieuwd Material Design waardoor de vormgeving van de applicatie er flink op vooruit is gegaan. Naast de nieuwe vormgeving van de interface is de toepassing ook qua functionaliteit beter geworden.

OfficeSuite

OfficeSuite 8.2 geeft de gebruiker nu toegang tot een file-manager waarbij netwerkfuncties zoals FTP-server en Samba zijn toegevoegd. Wanneer je toestel draait op Android Lollipop is er ook de mogelijkheid om SD-geheugenkaarten te lezen via de app.

OfficeSuite

Verder kan je presentaties afspelen op meerdere apparaten en kan je gebruik maken van de mogelijkheid om een interactieve PDF in te vullen. Met de Quick Sign-functie kan je een PDF in een paar tikken voorzien van een digitale handtekening. Daarbij kan je in Excel een cel of sheet vergrendelen met een wachtwoord.

OfficeSuite

OfficeSuite 8.2 kan je een week lang gratis gebruiken. Wanneer de trial is afgelopen dien je te betalen voor OfficeSuite.

OfficeSuite Pro + PDF (Trial)
OfficeSuite Pro + PDF (Trial)
Ontwikkelaar: MobiSystems
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel