Offline navigatie-app OsmAnd+ afgeprijsd naar 10 eurocent

In de Google Play Store is de offline navigatie-app OsmAnd+ tijdelijk flink afgeprijsd. De prijs voor de handige applicatie is verlaagd naar 10 eurocent. Met OsmAnd+ kan offline genavigeerd worden in binnen- en buitenland. Daarnaast is de app voorzien van verschillende handige functies die van pas kunnen komen.

OsmAnd+

OsmAnd+ is al lange tijd geliefd onder een grote groep Android-gebruikers. De applicatie maakt het mogelijk om in binnen- en buitenland offline gebruik te maken van navigatie op je smartphone. OsmAnd+ maakt gebruik van de OpenStreetMap kaarten en er kan ook gebruik gemaakt worden van gesproken instructies. Niet alleen voor de automobilist is OsmAnd+ handig, ook routes voor voetgangers en fietsers kunnen uitgestippeld worden met de app.

Wanneer je OsmAnd+ gebruikt in de auto is er rijstrookaanduiding aanwezig en kan er genavigeerd worden naar interessante plaatsen (POI). Bij het downloaden van een land kan gekozen worden om het hele land te downloaden of alleen het wegennet, zodat er niet onnodig opslagruimte ingenomen wordt door de app.

De applicatie is tijdelijk in prijs verlaagd naar 0,10 eurocent. Normaal kost de applicatie rond de 5,50 euro. OsmAnd+ kan via onderstaande button gedownload worden uit de Play Store.

OsmAnd+ — Kaarten en Navigatie
OsmAnd+ — Kaarten en Navigatie
Ontwikkelaar:
Prijs: € 12,49
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel