OnePlus 5 verkoop gaat van start: vanaf vandaag voor iedereen

De OnePlus 5 werd vorige week aangekondigd door de Chinese fabrikant. Vanaf vandaag is het toestel voor iedereen verkrijgbaar. Het toestel is voorzien van een vernieuwd design, een dual-camera en een Snapdragon 835 processor.

OnePlus 5 voor iedereen te koop

Vanaf vandaag is de OnePlus 5 voor iedereen te koop. De Chinese fabrikant kwam vorige week met de aankondiging en opende toen direct de pre-sale. Er is keuze uit twee varianten van de OnePlus 5. Zo heb je de grijze ‘5’ met 6GB RAM/64GB opslagruimte voor 499 euro en de 8GB RAM/128GB opslagruimte in het zwart voor 559 euro. Anders dan voorheen heb je niet meer een invite nodig om een toestel te kunnen bemachtigen.

OnePlus 5 grijs

De OnePlus 5 is voorzien van een metalen behuizing en aan de achterkant vinden we voor het eerst bij OnePlus, de dual-camera. Deze heeft verschillende extra opties zoals het creëren van foto’s met een bokeh-effect (vervaagde diepte) en ondersteuning voor RAW. Daarbij is er een 16 megapixel front-camera, een 3300 mAh accu en een Snapdragon 835 processor.

OnePlus 5 zwart

Aan de voorzijde van de telefoon is een 5,5 inch IPS LCD-AMOLED display te vinden met Full-HD resolutie en daaronder de home-button met geïntegreerde vingerafdrukscanner. De OnePlus 5 heeft ondersteuning voor 4G, maar momenteel ondervinden Vodafone-klanten wel problemen hiermee. Dit is iets om rekening mee te houden en mogelijk de aankoop even uit te stellen.

De smartphone kun je op dit moment enkel aanschaffen via de website van OnePlus zelf. De specificaties en het gerelateerde nieuws vind je via onderstaande button op de OnePlus 5 smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel