OnePlus 5 krijgt geen verbinding met 4G-netwerk Vodafone

De OnePlus 5 krijgt geen verbinding met het Nederlandse 4G-netwerk van Vodafone, dat melden klanten via diverse fora. Waarom het toestel geen verbinding kan krijgen met het netwerk van Vodafone is onbekend, een 3G verbinding zou wel werken. Zowel OnePlus als Vodafone Nederland hebben nog geen statement uitgebracht over de problemen.

Alleen 3G op OnePlus 5

De problemen met het netwerk van Vodafone waren al bekend voordat het toestel werd uitgebracht zo weet Tweakers te melden. Met andere netwerken zoals T-Mobile en KPN, werkt de OnePlus 5 moeiteloos op 4G. Ook het netwerk van Tele2 is volledig ondersteund. Waarom het mis gaat bij het netwerk van Vodafone is onduidelijk, beide bedrijven hebben nog niets losgelaten over de problemen.

OnePlus 5 Vodafone

Bij diverse fora op internet regent het klachten over het gebrek aan een snelle mobiele verbinding op het toestel. Gesuggereerd wordt dat een software update de problemen met het netwerk kan verhelpen, wanneer deze uitgebracht zal worden is nog onbekend. Voor wie 4G erg belangrijk is en klant is bij Vodafone kan wellicht nog even wachten met de aanschaf van het toestel tot de problemen zijn verholpen.

Update: Vodafone heeft tegenover Tweakers een statement gegeven over de problemen met het 4G-netwerk bij OnePlus 5 gebruikers. De provider geeft aan dat het vermoeden is dat het probleem bij OnePlus ligt. Vodafone geeft aan dat de provider geen testtoestel heeft gehad om te testen. Ondanks dat het doorgaans geen toestellen van derden test op deze manier, gaat de provider gezien het aantal klachten toch onderzoek doen naar de problemen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel