OnePlus 6T krijgt nieuwe interface, gestures en betere camera

OnePlus heeft zich uitgelaten over nieuwe mogelijkheden en features voor de OnePlus 6T. De smartphone wordt voorzien van een nieuwe User Interface en gestures.

Nieuwe interface voor OnePlus 6T

De aankondiging voor de OnePlus 6T staat gepland voor 30 oktober. Die datum komt steeds dichterbij en ondertussen weten we al een hoop over het nieuwe toestel. De fabrikant deelt zelf ook maar al te graag wat informatie.

In een blogpost laat OnePlus al wat meer los over de OnePlus 6T. De smartphone zal voorzien zijn van een vernieuwde User Interface. De gebruikersinterface moet de meest onderscheidende en intuïtieve versie zijn van OxygenOS. Het moet een snelle, soepele ervaring zijn zonder overbodige poespas, zo meldt OnePlus. Het is nog niet duidelijk hoe de interface er precies uit komt te zien en wat er specifiek aangepast wordt.

OnePlus 6T Midnight Black

Met gestures wordt ook het één en ander aangepakt. Door van de onderkant van het scherm naar rechts te vegen krijg je als gebruiker snel toegang tot de recente apps. Ook krijg je met het ingedrukt houden van de aan-uit knop snel toegang tot de Google Assistent. Volgens de Chinese fabrikant wordt achter de schermen ook gewerkt aan een verbeterde camera, die nog betere foto’s moet kunnen maken.

Alles over de nieuwe smartphone krijgen we 30 oktober te horen, dan wordt de OnePlus 6T door het bedrijf aangekondigd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

De foto bovenaan het artikel toont de OnePlus 6 en LG G7 ThinQ.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel