OnePlus komt met nieuwe versie van ‘Wellpaper’ app

De eigen achtergronden-app van OnePlus, de app genaamd Wellpaper, is voorzien van een update. De applicatie werkt op vrijwel alle Android-devices. Met de nieuwe versie krijgen gebruikers nog meer mogelijkheden, samen met een nieuw ontwerp voor de app.

Wellpaper krijgt update

OnePlus brengt niet alleen telefoons uit, maar ook applicaties. Een deel daarvan zien we al standaard terug op de toestellen van de fabrikant, een ander deel wordt uitgebracht door OneLab, de afdeling die experimentele apps uitbrengt. Dat zien we ook met Wellpaper, de achtergronden-app van OnePlus. Een nieuwe versie van de applicatie heeft extra functies en een nieuw ontwerp.

Wellpaper app

Er is een nieuwe lik verf voor de applicatie en drie nieuwe achtergronden. Denk bijvoorbeeld aan de Donut-wallpaper, maar ook Cosmos met het heelal en Botanical Garden. Wellpaper kan laten zien hoeveel tijd je een app gebruikt, en nu voortaan ook van apps die buiten de Play Store zijn gedownload. Verder kan een lege plek op het scherm vastgehouden worden om de totale schermtijd te bekijken.

De nieuwe versie van de Wellpaper-app kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

WellPaper - Live Wallpaper
WellPaper - Live Wallpaper
Ontwikkelaar: OneLab by OnePlus
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel