WellPaper: nieuwe wallpaper-app van OnePlus visualiseert smartphonegebruik

OnePlus heeft een afdeling die zich richt op leuke projecten. Uit de hand van deze afdeling is er nu de app WellPaper. Deze (live-) wallpapers moeten gebruikers bewust maken van hun smartphonegebruik, op een toffe manier.

WellPaper

Eerder zagen we van de afdeling al de app Clipt. Hiermee kun je bestanden, foto’s en tekst uitwisselen tussen meerdere apparaten. De volgende app van de ontwikkelaars heet WellPaper. Deze live wallpapers visualiseren je smartphonegebruik op verschillende manieren. De functionaliteit doet denken aan die van Digital Wellbeing, de tool die je inzicht geeft in hoe je je smartphone gebruikt.

OnePlus WellPaper

De wallpapers tonen dit soort informatie gewoon dus als je achtergrond. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen zes verschillende categorieën; sociaal, lifestyle en communicatie, entertainment, gaming, info en business en tools. Bij iedere categorie hoort een andere kleur. Naarmate je apps uit een bepaalde categorie vaker gebruikt, zal die kleur de overhand krijgen. Je kunt kiezen uit drie verschillende apps.

OnePlus WellPaper

WellPaper kun je gratis downloaden uit de Google Play Store. De app werkt ook op Android-toestellen die niet van OnePlus zijn.

WellPaper - Live Wallpaper
WellPaper - Live Wallpaper
Ontwikkelaar: OneLab by OnePlus
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel