OnePlus: winnaar nieuwe functies voor OxygenOS challenge is Nederlander

OnePlus heeft zojuist bekend gemaakt dat de winnaar van de OxygenOS Product Manager Challenge een Nederlander is. Enkele weken geleden kondigde de fabrikant een uitdaging aan waarbij de community nieuwe functies voor OxygenOS kon voorstellen. Die zullen uitgewerkt worden.

OxygenOS functie door Nederlander

Léandro Tijink is de winnaar geworden van de OnePlus Product Manager Challenge. Bij deze uitdaging konden leden van de OnePlus-community hun creativiteit uiten en het bedrijf helpen met het verbeteren van OxygenOS, bijvoorbeeld met nieuwe functies. OnePlus hecht veel waarde aan haar gebruikers en de bijbehorende community. Eerder werd de interface en dergelijke dankzij de input al verbeterd en voorzien van nieuwe functies.

OnePlus OxygenOS Léandro Tijink

Tijink pakte de uitdaging serieus aan en maakte een hele reeks aan mock-ups waarin aanpassingen en verbeteringen zichtbaar zijn voor OxygenOS. We zien kleine aanpassingen in de gebruikersinterface, maar ook een personalisatie van dingen in de interface en bediening.

OnePlus OxygenOS Léandro Tijink

Het softwareteam achter OnePlus zal samenwerken met Léandro. Er zullen enkele ideeën verfijnd worden en ook geïmplementeerd worden in de interface van OxygenOS. Welke dit zijn, is niet bekend gemaakt. De winnaar heeft een uitgebreide reeks mock-ups gedeeld op een eigen pagina en deelt verder zijn motivatie in een bericht. Samengevat;

“Android en OxygenOS hebben een lange weg afgelegd, waarbij Android volwassener is geworden en OxygenOS zijn eigen identiteit heeft terwijl het niet ver beweegt van de Android die we kennen. De afgelopen jaren waren heel spannend, met de introductie van vele nieuwe functies,” zegt Léandro Tijink in zijn forumpost. “Ik wil echter een stap verder gaan. Het vinden van de balans tussen functies en ontwerp is een van de belangrijkste aspecten van een telefoon, omdat we het ontelbare keren per dag gebruiken. Ik wil een consistente, vloeiende en vrije ervaring creëren die de gebruiker de controle geeft, terwijl hij zich kan richten op de dingen die er echt toe doen.”

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel