Ontwikkelaar brengt WhatsApp uit in Material Design (+ APK)

Een ontwikkelaar heeft een testversie uitgebracht van de WhatsApp. WhatsApp is nu voor sommige toestellen beschikbaar in Material Design! Afgelopen week bracht Telegram al de Material Design-update breed beschikbaar.

Een onofficiële versie van WhatsApp is door een ontwikkelaar uitgebracht. Wanneer je toestel draait op Android 5.0 Lollipop kan je WhatsApp in Material Design downloaden voor je smartphone, op andere Android-versies werkt deze app niet. Vorige week bracht Telegram al een officiële update uit in Material Design.

whatsapp-material

Goed om te weten is dat deze versie van WhatsApp niet de officiële versie betreft, en dat er er nog bugs en fouten op kunnen treden. Je nummer dient met de officiële WhatsApp-app geverifieerd te zijn. Mocht dit niet werken, verwijder WhatsApp, verifieer opnieuw en laat het verificatie-bericht ongelezen. Verwijder WhatsApp van je telefoon en installeer de Material Design versie van WhatsApp.

Hou er wel rekening mee dat WhatsApp de laatste tijd actief controleert op apps van derde partijen die gebruik maken van WhatsApp. Het zou dus kunnen zijn dat de applicatie in de toekomst uit de lucht wordt gehaald.

Wil je WhatsApp in Material Design proberen? Download de APK dan hier.

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen en risico’s bij het gebruik van deze app.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel