Opgelicht?! en Radar app update: nieuw design en verbeteringen

De tv-programma’s van Avrotros; Radar en Opgelicht?! krijgen allebei een nieuwe update voor hun Android-app. De applicaties worden voorzien van een nieuw design, samen met een reeks verbeteringen.

Opgelicht?! en Radar app

Omroep AVROTROS heeft tweetal applicaties bijgewerkt met een nieuwe update. Vanaf nu kun je de Opgelicht?! en Radar app gebruiken met een nieuw design. Daarbij moeten allebei de toepassingen beter functioneren op een tablet, maar ook voor op de smartphone zijn er verbeteringen merkbaar.

Opgelicht app

Opgelicht?! app

De applicatie van Opgelicht?! kent de grootste verbeteringen. Er is een nieuwe indeling, waaronder voor de waarschuwingen. Om deze reden dien je wel opnieuw in te stellen van welke dingen je meldingen wilt ontvangen. Hiervoor klik je in de app op ‘onderwerpen’ en geef je aan welk soort notificaties je wilt ontvangen.

Van onderwerpen waarin jij interesse hebt, zie je direct de nieuwste meldingen op het startscherm van de app. Ook scrol je snel door de verschillende nieuwsberichten van Opgelicht?!. Tevens is het mogelijk om je eigen ervaringen te delen en anderen te waarschuwen.

Radar app

Radar

De Radar app is ook voorzien van een update. Deze update heeft ook een fris design, en werkt nu ook op tablets met Android. Ook voor deze applicatie kun je meldingen instellen en aangeven van welke onderwerpen je notificaties wilt ontvangen. De mogelijkheden komen verder aardig overeen met die van de Opgelicht?! app.

Downloaden

Alle twee de apps kun je gratis downloaden uit de Google Play Store. Dit kun je doen via onderstaande buttons, die je direct naar de Play Store sturen.

Opgelicht?!
Opgelicht?!
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Radar
Radar
Ontwikkelaar: AVROTROS
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel