Oppo A54s aangekondigd met 5000 mAh accu en prijs van 219 euro

Oppo heeft deze maandagochtend een nieuwe smartphone gepresenteerd. Het merk haalt het doek van de Oppo A54s. De nieuwe smartphone is volgens Oppo van alle gemakken voorzien.

Oppo A54s is officieel

De Oppo A-serie is uitgebreid met een nieuw toestel. Het Chinese merk heeft de Oppo A54s aangekondigd, welke ook naar Nederland zal komen. Oppo belooft een stijlvol ontwerp in combinatie met goede prestaties voor mensen die veel onderweg zijn.

Oppo geeft de Oppo A54s een 6,52 inch LCD-scherm, welke een HD+ resolutie biedt en verder geen hoge verversingssnelheden. De smartphone van Oppo wordt aangedreven door een MediaTek Helio G35 octa-core processor. Er is 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslagruimte. Dit kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Oppo A54s

Voor het maken van foto’s is de Oppo A54s uitgerust met een triple-camera. De hoofdcamera telt 50 megapixel, de twee andere lenzen zijn 2 megapixel lensjes voor een monochroom- en macrobeeld. Oppo heeft de A54s een 5000 mAh accu meegegeven, net als een vingerafdrukscanner aan de zijkant en Android 11 met de ColorOS skin.

Oppo brengt de Oppo A54s binnenkort uit in Nederland. De prijs van de telefoon komt uit op 219 euro en je hebt de keuze uit de kleuren Crystal Black en Pearl Blue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 188,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel