Oppo Reno Ace: gunstig geprijsde telefoon met 90Hz scherm en 65W snelladen

Oppo heeft al verschillende interessante toestellen uitgebracht. Het portfolio is nu verder uitgebreid en wel met de Oppo Reno Ace. Dit toestel heeft erg interessante specificaties voor een nette prijs.

Oppo Reno Ace

De Oppo Reno Ace is officieel aangekondigd door Oppo. Wat direct opvalt is dat de telefoon voor zijn prijs erg goed uitgerust is. Het meest interessant is dat het de smartphone ondersteuning heeft voor 65W snelladen, dit is zeer snel. Daarbij is de Oppo Reno Ace voorzien van een Snapdragon 855+ processor, 8/12GB aan werkgeheugen en 128 of 256GB aan opslagruimte.

Oppo Reno Ace

Verder heeft de Reno Ace een 6,5 inch Full-HD+ AMOLED scherm met 90Hz verversingssnelheid. We zagen dit type scherm eerder al bij toestellen van OnePlus. Dankzij de hoge verversingssnelheid scroll je nog sneller door je content en maakt het onder andere het gamen nog prettiger. De accucapaciteit bedraagt 4000 mAh. Verder is er een quad-camera met 48MP camera, 8 megapixel groothoeklens, 13 megapixel telefoto lens en 2 megapixel monochrome sensor, vermoedelijk voor het vastleggen van diepte. De camera biedt ondersteuning voor 5x hybrid zoom.

De telefoon krijgt een prijskaartje welke start bij zo’n 410 euro. Op dit moment is het onbekend of de Oppo ook in Nederland uitgebracht wordt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel