Opruim-app CCleaner krijgt Material Design en nieuwe functies

CCleaner is niet alleen voor op de computer een ultieme opruim-tool voor overbodige bestanden, ook voor Android is de applicatie een handig hulpmiddel. De ontwikkelaars van CCleaner hebben de applicatie een update gegeven waarbij het design is bijgewerkt met Material Design en nieuwe functies. Onlangs kreeg WhatsApp al een update met opruim-tools voor WhatsApp.

CCleaner

CCleaner heeft versie 1.13.50 uitgebracht voor Android; het gaat om een beta-versie die dus nog niet publiekelijk in de Play Store is te vinden. De update zorgt ervoor dat de applicatie qua vormgeving er op vooruit is gegaan met Material Design. De elementen zitten net wat netter in elkaar en dat maakt het werken prettiger. Vorig jaar juni werd CCleaner publiekelijk uitgebracht in de Play Store en is inmiddels al tientallen miljoenen keren gedownload.

CCleaner Material Design

De update voor CCleaner brengt niet alleen een nieuwe interface maar ook nieuwe, handige functies. Vanaf nu is het mogelijk om ook de cache van advertenties te verwijderen van je smartphone. Ook is de analyse van overbodige bestanden verbeterd, net als de schoonmaak zelf.

Eind november brachten de ontwikkelaars een update uit waarbij opruim-tools voor WhatsApp waren toegevoegd aan CCleaner. De nieuwe update zal binnenkort uitgerold gaan worden via de Google Play Store. Je kunt alvast de CCleaner APK downloaden met het Material Design.

CCleaner: telefoon opschonen
CCleaner: telefoon opschonen
Ontwikkelaar: Piriform
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel