Oral-B Genius tandenborstel met videoherkenning via app tentoongesteld

Op het Mobile World Congress heeft Oral-B een nieuwe tandenborstel tentoongesteld, de Oral-B Genius is meer dan alleen een tandenborstel. Ook je smartphone komt bij het tandenpoetsen even meekijken.

Oral-B Genius

Met de nieuwe Genius tandenborstel van Oral-B wordt elektrisch poetsen naar een volgend niveau gebracht. Tijdens het poetsen houdt de tandenborstel bij welk gedeelte van het gebit al is gepoetst en krijgt daarbij hulp van de Oral-B app. Op deze manier wordt geen enkele tand overgeslagen en ben je verzekerd van een schoon gebit.

Oral-B Genius

Via de Oral-B app krijgen gebruikers feedback over hun poetsbeurt en advies over hoe hard je met de tandenborstel op je gebit drukt. Ook wordt in de app bijgehouden hoe lang je al staat te poetsen en of je de aanbevolen 2 minuten hebt bereikt. Ook houdt de applicatie je poetsgedrag in de gaten middels de camera van je telefoon. Uit onderzoek van Oral-B blijkt dat mensen die de app gebruiken gemiddeld twee en een halve minuut poetsten, mensen zonder app poesten slechts 1 minuut en soms zelfs minder.

“De Oral-B GENIUS en App brengen digitale coaching naar een hoger niveau, door mensen bewust te maken van wat er daadwerkelijk gebeurt tijdens het poetsen en ze realtime advies te geven om het poetsen te verbeteren. Onze patiënten kunnen nu het advies wat zij krijgen in de tandartspraktijk thuis toepassen – met een professioneel gecoachte poetsroutine.”, zo zegt Dr. Jose Nart, Doctor of Dental Surgery.

Oral-B app

De Oral-B Genius zal vanaf juli 2016 in diverse landen in de winkel liggen, waaronder Nederland in de kleuren zilver, zwart en wit. De app krijgt dan ook de vereiste update die ondersteuning biedt bij het poetsen, deze applicatie is te downloaden via de Google Play Store.

Oral-B
Oral-B
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel