‘Oude WhatsApp-status functie komt misschien nog terug’

Een nieuwe aanwijzing in de Windows-versie van WhatsApp duidt er op dat de oude status functie nog terug komt. De oude status functie lijkt daar te zijn omgedoopt naar Tagline, WhatsApp veranderde onlangs haar status functie.

WhatsApp Tagline

WhatsApp introduceerde deze week een nieuwe manier van het delen van je status. Met de nieuwe status functie kun je foto’s en video’s delen op de zelfde wijze als bij Snapchat en Instagram Stories. Toch wordt ook de oude status-functie die onder je naam werd getoond gemist door gebruikers. Om de WhatsApp-gebruikers tegemoet te komen lijkt deze functie nu terug te komen als Tagline.

WhatsApp beta: Tagline

In de Windows-app van WhatsApp is de Tagline-functie aangetroffen waarmee je eindelijk weer aan iedereen kunt vertellen dat je “Beschikbaar” bent. Ook in de iOS beta versie is de Tagline terug te vinden al heeft WhatsApp in een recente betaversie voor iOS de naam weer teruggedraaid naar Status.

Zodra WhatsApp de uitrol start van de Tagline dan zal deze waarschijnlijk terug te vinden zijn in je profielinstellingen in het instellingenmenu van WhatsApp. Het is nog niet duidelijk wanneer WhatsApp de Tagline naar Android uitrolt.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel