Nieuwe OxygenOS 10.0.9 update komt naar OnePlus 7 en 7 Pro

Eerder in oktober begon OnePlus met de uitrol van een nieuwe software-update voor de OnePlus 7 en 7 Pro. Nu wordt OxygenOS 10.0.9 alweer uitgerold voor de smartphones.

OxygenOS 10.0.9 voor OnePlus 7-serie

De OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro kunnen opnieuw een update verwachten. De smartphonefabrikant rolde begin deze maand de update naar OxygenOS 10.0.8 al uit, maar er lijken toch nog wat problemen gevonden te zijn. De fabrikant pakt die nu aan met de nieuwe update, met versie OxygenOS 10.0.9.

OnePlus 7 review

Met de update naar OxygenOS 10.0.9 wordt in ieder geval geen nieuwe security-patch meegeleverd. Deze blijft staan op die van september. Er zijn alleen een paar extra fixes toegevoegd. Het gaat om bijvoorbeeld het alarm van de wekker-app, die onder bepaalde omstandigheden niet af zou gaan. Daarnaast zijn er issues ontdekt in de berichten-app. De changelog van de gehele update vind je hieronder.

System

  • Newly added user assistance feature to help user master usage skills quickly (Route: Settings > OnePlus Tips & Support)
  • Optimized power consumption of the system and improve user experience (OnePlus 7 Pro Only)
  • Fixed the issue that the alarm clock does not ring in certain scenarios
  • Fixed the unstable issue with Messages in special cases
  • Fixed the flashback issue with some third-party apps
  • Fixed known issues and improved system stability
  • Updated Android Security Patch to 2020.09

De update voor de OnePlus 7 en 7 Pro wordt vanaf nu verspreid naar de toestellen. Deze kent een grootte van circa 122MB. Het kan even duren voordat bij iedereen de update beschikbaar is, de uitrol vind namelijk gefaseerd plaats.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 511,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel