Philips Hue 3.0: flinke update voor app brengt meer mogelijkheden

Philips heeft de langverwachte Philips Hue 3.0 update uitgebracht voor Android. Met de update wordt een nieuw design doorgevoerd en krijgen de bezitters van de Hue verlichting meer mogelijkheden.

Philips Hue 3.0

Philips Hue is de naam van de slimme verlichting. Het bedienen van je verlichting kan gewoon via de applicatie, vanuit je luie stoel. De applicatie gaat al weer een tijdje mee, en Philips vond het tijd voor een flinke update; en die is er nu met versie 3.0.

Philips Hue 3.0

In Philips Hue 3.0 moet het gemakkelijker worden gemaakt om de kleuren van je verlichting aan te passen. Je kunt ervoor kiezen om individueel per lamp de kleur te veranderen, of direct van een hele ruimte. Hiervoor kun je gebruik maken van een speciale color-picker.

Het is net als bij de eerste versie van de applicatie mogelijk om een foto in te laden en op basis hiervan kleuren te kiezen. Deze optie werd bij de vorige update er nog uitgehaald. Een andere functie waar Philips aandacht aan besteedt is het toepassen van scenes. Je kunt kiezen uit dertig nieuwe scenes in de Philips Hue app. Je kunt ook eigen scenes maken.

De Philips Hue app geeft je nog meer verbeteringen. Met een nieuwe feature kun je eerder gekozen kleuren snel weer toepassen op je lampen. De update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

Philips Hue
Philips Hue
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel