Wordfeud telt enorme hoeveelheid Nederlandse spelers; 1,6 miljoen

Voor degenen die dachten dat de digitale versie van Scrabble, genaamd Wordfeud, niet meer geliefd was, hebben het mis. Het spel wordt door 1,6 miljoen Nederlanders gespeeld. De Nederlanders zijn goed vertegenwoordigd in het spel.

Wordfeud populair onder Nederlanders

Nederlanders blijven liefhebber van het woordenspel Wordfeud. De Noorse ontwikkelaar laat weten dat bijna de helft van de Wordfeud-spelers afkomstig is uit Nederland. Ons kikkerlandje is daarmee de belangrijkste markt voor Wordfeud, zo weet de ontwikkelaar te melden tegenover nu.nl.

wordfeud

In 2011 was het spel niet van de smartphone weg te denken. Inmiddels is de hype wel gaan liggen. Hoewel er zo nu en dan nog een update verschijnt is het spel enorm geliefd onder Nederlanders.

Het spel kent 1,6 miljoen Nederlandse gebruikers. Het gaat hier om gebruikers die minstens 1x per maand het spel spelen. Gemiddeld spelen 1,2 miljoen mensen wekelijks een potje Wordfeud en dagelijks ligt dit aantal op 900.000 Nederlanders. Begin 2016 bleek uit onderzoek dat het spel geïnstalleerd was op 1,8 miljoen Nederlandse smartphones.

Wordfeud
Wordfeud
Ontwikkelaar: Bertheussen IT
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel