Pixel 2 onderworpen aan duurzaamheidstest: is de Pixel echt premium?

Een nieuwe video is online verschenen van JerryRigEverything. De nieuwste smartphone van Google, de Pixel 2, wordt onderworpen aan een duurzaamheidstest. In de video zien we hoe de Pixel 2 het er vanaf weet te brengen.

Pixel 2 duurzaamheidstest

Niet elke premium-smartphone is even duurzaam. In de bekende video-test van JerryRigEverything is nu de Pixel 2 aan de beurt, die afkomstig is van fabrikant HTC, de Pixel 2 XL van LG. De smartphone wordt in de video getest op de duurzaamheid waarbij gekeken wordt of het toestel een krasbestendig display heeft en of de behuizing tegen onheil van buitenaf kan.

Opvallend is dat Google en HTC de antennebanden op de zwakste plek van het toestel hebben geplaatst. Dit heeft als nadeel dat het bij een buiging het sneller kan ‘scheuren’. Hoewel de testen niet allemaal even representatief zijn voor de doorsnee consument, is het wel interessant om te zien hoe het ene toestel het beter weet te overleven dan de andere smartphone. Het resultaat van de Pixel 2 duurzaamheidstest is te zien in onderstaande video.

Alle details over zowel de Pixel 2 als de Pixel 2 XL hebben we voor je verzameld op de smartphone-pagina’s. Deze vind je via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel