Nieuwe Pixel Buds (2020): draadloze headset voor je muziekbeleving

Google heeft op het Made by Google event ook nieuwe Pixel Buds gepresenteerd. De nieuwe generatie is nog verder verbeterd, zodat je nog beter kunt genieten van je muziek.

Pixel Buds (2020)

De nieuwe Google Pixel Buds kwamen als eerst aan bod tijdens de aankondiging van Google. De tweede generatie van de Buds zijn verder verbeterd en zullen volgend jaar op de markt gebracht worden. Dankzij verschillende verbeteringen kun je nog beter genieten van je muziek.

Google geeft aan dat de nieuwe Pixel Buds nog beter in de oor zitten. Ze moeten tijdens het sporten goed blijven zitten op een comfortabele manier. Ook zijn de microfoons verbeterd en kun je taken uitvoeren met stemcommando’s. Dankzij een uitsparing in de behuizing kan omgevingsgeluid doordringen; wat de headset veiliger moet maken. Tevens kan het volume automatisch aangepast worden aan het omgevingsgeluid, zodat je niet zelf steeds aan de volumebutton hoeft te draaien.

In de demonstratie laat Google zien dat de Buds een flink bereik hebben. Binnenshuis moet de headset een bereik hebben van ‘drie kamers verder’, terwijl buitenshuis de Buds een afstand af moeten kunnen leggen van een voetbalveld. Een volgeladen accu geeft je 5 uur luisterplezier. In de behuizing kun je ze direct opladen,

Google brengt de Pixel Buds in het voorjaar van 2020 uit voor een prijs van 179 euro. Over een release in Europa is niets bekend.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel