Pixel (XL) komt ook in blauwe kleur op de markt (foto’s)

Vanavond moet het gaan gebeuren, dan staat de aankondiging gepland van Google. Hier gaan we de nieuwe Pixel-smartphones zien en nog veel meer. In de uren voor de aankondiging zijn er opnieuw foto’s uitgelekt van het toestel. Nu in een blauwe, opvallende kleur.

Pixel in het blauw

Naast een zwartkleurige Pixel-smartphone, kregen we gisteren al de witte variant te zien van de smartphone. Nu lijkt er nog een kleur in omloop te zijn; de blauwe. De foto’s zijn naar buiten gebracht door de bekende leaker Evan Blass, en hoeven we eigenlijk niet te twijfelen aan de betrouwbaarheid.

Pixel blauw

De bovenste rij is de Pixel, de onderste rij de Pixel XL. Volgens de leaker komt de Pixel Blue naar de Amerikaanse provider Verizon. Het is niet bekend of die ook het alleenrecht krijgt om dit toestel te verkopen, of dat we deze vroeg of laat ook in ons land kunnen verwachten. Ook is er op het internet nog een duidelijkere foto van de zwarte Pixel opgedoken.

Pixel zwart

Vanavond krijgen we meer te horen en DroidApp houd je uiteraard op de hoogte. Bekijk ook ons uitgebreide vooruitblik van het Google event.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel