Pixum Wanddeco Simulator: hang je foto virtueel aan de muur

Het is tegenwoordig steeds populairder om je eigen foto op te hangen in je eigen huis. Fotoservice Pixum speelt hier nu op in met de Pixum Wanddeco Simulator-app, welke vanaf nu is te downloaden voor iOS en Android.

Online fotoservice Pixum heeft een applicatie uitgebracht met augmented reality. De app heeft de naam Pixum Wanddeco Simulator en maakt gebruik van de camera. Met de app kan je op het display van je smartphone zien hoe een foto tot uiting komt bij jou aan de muur, als je hem bijvoorbeeld laat drukken op canvas, poster of andere muurdecoratie.

pixum_wanddeco_simulator

Je kan met de applicatie van Pixum beoordelen of de kleuren goed op elkaar aansluiten, maar ook of het formaat van het gekozen product bij je smaak past. De soorten wanddecoratie waaruit gekozen kan worden bestaat uit bijvoorbeeld canvas, posters of soortgelijke producten.

Om de wanddecoratie zichtbaar te krijgen op het scherm dient er een QR-code gescand te worden, die je op de plaats hangt, van waar je je kunstwerk wilt hebben. Door de augmented reality-functionaliteit kan je zelf je kunstwerk van verschillende hoeken en afstanden bekijken.

Pixum heeft de Pixum Wanddeco Simulator inmiddels in de Play Store gezet. Via onderstaande button kan je de applicatie gratis downloaden.

Pixum Wanddeco Simulator
Pixum Wanddeco Simulator

Lees ook

Reageer op dit artikel