Nog meer nieuwe functies voor Play Store app: bewerkingsgeschiedenis en vergelijkbare apps

Google is in de afgelopen tijd bezig geweest de Play Store app voor Android uit te breiden met functies. We schreven al over de changelog in het app-overzicht; maar nu zijn er meer features. De bewerkingsgeschiedenis van reviews en nieuwe aanbevelingen voor vergelijkbare apps.

Play Store met aanbevelingen en bewerkingsgeschiedenis

De Google Play Store app wordt steeds verder verfijnd en uitgebreid met nuttige toevoegingen. We schreven al over de changelogs in het app-overzicht, waarbij je minder stappen hoeft te doorlopen om de wijzigingen van een update te zien. We zijn gestuit op nog een aantal verbeteringen in de applicatie.

Google Play Store bewerkingsgeschiedenis

Heb je in het verleden een beoordeling aangepast in de Google Play Store; dan is hiervan de bewerkingsgeschiedenis voor iedereen zichtbaar. Dit betekent ook dat je de eerdere recensies van anderen kunt lezen. Hiervoor tik je op de drie puntjes bij een review en kies je de optie ‘Bewerkingsgeschiedenis bekijken’.

Vergelijkbare apps

Daarbij zien we ook een nieuwe vorm van aanbevelingen. We zagen op de redactie bij het app-scherm van Google Maps dat er een vergelijkbare app beschikbaar is; Google Maps Go. Bij het app-scherm van Facebook zien we advies voor Facebook Lite en bij Messenger is dit Messenger Lite. Andersom werkt het ook. Achter de naam van die app zie je de grootte van het alternatief.

De features worden langzaamaan uitgerold; het kan dus even duren voordat de nieuwe functies bij iedereen zichtbaar zijn.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel