Play Store aanbiedingen: Tiny Planet FX en Guns’n’Glory voor 10 cent

Google heeft wekelijks aanbiedingen in de Play Store en zo ook deze week. Je vindt de app Tiny Planet FX en de game Guns’n’Glory deze week in de aanbieding voor slechts 10 eurocent.

Tiny Planet FX en Guns’n’Glory

De app Tiny Planet FX is een handige app die een kleine wereld kan maken van je foto’s. Het effect wat deze app creëert kan worden vergeleken met een Photo Sphere. Het lijkt alsof de aarde heel klein is in de foto’s vandaar ook de naam van de app.

In de app zijn zeven verschillende effecten te vinden. Het effect werkt het beste met panorama foto’s. Nu kun je zelf aan de slag met de pro versie van de app. Je vindt Tiny Planet FX Pro in de Google Play Store deze week voor 10 cent.

Tiny Planet FX

Tiny Planet FX Pro
Tiny Planet FX Pro
Ontwikkelaar: Lyrebird Studio
Prijs: € 20,99

Guns’n’Glory

Zin in een tower defense game? Dan zit je met Guns’n’Glory waarschijnlijk wel goed. De game is niet nieuw maar met deze classic verover je het wilde westen met eigen bandieten. Zorg ervoor dat je niet aangevallen wordt in dit strategische spel. De game is niet alleen geschikt voor smartphones, maar ook voor tablets. Je download Guns’n’Glory nu voor 10 cent vanuit de Play Store via onderstaande knop.

Guns'n'Glory Premium
Guns'n'Glory Premium
Ontwikkelaar: HandyGames
Prijs: € 2,99

Lees ook

Reageer op dit artikel