Plex biedt mogelijkheid tot automatische back-up van foto’s

Het back-uppen van foto’s kan al via een applicatie als Google+ en nu biedt ook Plex de mogelijkheid tot het back-uppen van foto’s. Foto’s worden opgeslagen in je Plex bibliotheek.

De applicatie Plex heeft een update uitgebracht waarmee het mogelijk wordt om automatisch je foto’s te uploaden naar je Plex bibliotheek. Vanuit de Plex bibliotheek kan je vervolgens op elk apparaat met ondersteuning voor Plex je foto’s terug kijken, waaronder de Google Chromecast.

Plex biedt de mogelijkheid om alleen bij het gebruik van WiFi de foto’s te uploaden, maar desgewenst kan het ook via het mobiele netwerk gebeuren.
image

Plex biedt de foto back-up mogelijkheid niet voor elke gebruiker. Alleen Plex Pass abonnees kunnen gebruik maken van de dienst. Plex Pass geeft uitgebreide toegang tot de gehele applicatie tegen een bepaald bedrag.

Plex is een dienst waarmee bijvoorbeeld films vanaf je computer of netwerkschijf gestreamd kunnen worden naar de Google Chromecast. Je telefoon fungeert vervolgens als afstandsbediening. Ook diensten als Uitzending Gemist en RTL XL zijn via Plex te gebruiken.

De update van Plex is te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel