Populaire ongelimiteerde foto-opslagdienst ‘Everalbum’ uitgebracht voor Android

Everalbum is uitgebracht voor Android. In 2013 werd Everalbum al uitgebracht voor Apple iOS en is daar al miljoenen keren gedownload. Met Everalbum is er een interessant alternatief voor Google Foto’s en andere back-up diensten. Je kunt met Everalbum een ongelimiteerd aantal foto’s opslaan, waarvan ook gratis gebruik kan worden gemaakt.

Everalbum voor Android

In de Google Play Store is de applicatie Everalbum uitgebracht. Met Everalbum kan je altijd en overal je foto’s en video’s als back-up opslaan bij deze clouddienst. Het kan automatisch een back-up maken van je foto’s en de gebruiker kan er voor kiezen om na het back-uppen eventueel de foto’s van de telefoon te verwijderen. Een vergelijkbare functie zagen we eerder in Google Foto’s.

Met de gratis versie van de dienst kan een ongelimiteerd aantal foto’s gecomprimeerd opgeslagen worden. Wanneer je circa 8,95 euro per maand betaalt, kan je de foto’s ook in originele hoge resolutie opslaan en kunnen ook video’s opgeslagen worden. Tevens kan Everalbum ook je foto’s van Facebook, Instagram en Google Foto’s meenemen in de back-up. Ook geeft de applicatie zogenoemde ’throwbacks’ waarmee je kunt kijken wat je een jaar geleden deed.

Downloaden

Everalbum kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Ever - Capture Your Memories
Ever - Capture Your Memories
Ontwikkelaar: Everalbum, Inc.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel