Pocophone F1 krijgt grote update: slow-motion, nachtmodus en meer

Xiaomi heeft verschillende submerken, waaronder Poco. De Pocophone F1 wordt vanaf nu voorzien van een update met enkele nieuwe functies, waaronder in de camera.

Pocophone F1: update met slo-mo

Poco rolt voor de Pocophone F1 een nieuwe update welke verschillende nieuwe functies toevoegt. De verspreiding van de update zal in de komende twee weken voltooid zijn. Het is een grote update waarbij tal van verbeteringen worden doorgevoerd. Allereerst belooft Poco optimalisaties in de problemen die soms optreden bij het touchscreen. Ook wordt het leeglopen (drain) van de batterij aangepakt met deze update.

Pocophone F1 slo-mo

De camera van de Pocophone F1 wordt ook voorzien van verschillende nieuwe functies. Het wordt mogelijk om 960fps slow-motion filmpjes te schieten met de telefoon. Tevens kun je in donkere omgevingen betere foto’s maken dankzij de nachtmodus. Het zal voorlopig (uiteraard) niet de laatste update zijn voor de Pocophone F1. In februari zal Poco een update uitrollen die gebruikers in staat stelt om te filmen in 4K met 60fps.

De uitrol van deze update zal zoals gezegd gefaseerd plaatsvinden. Hierdoor kan het even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Zodra deze te downloaden is, krijg je hiervan een melding op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel