Pokémon Go v0.123.1 brengt verbeterde augmented reality en nieuwe monsters

De ontwikkeling van Pokémon Go staat niet stil en nog altijd kent het spel een grote groep fanatieke Pokémon trainers.  Een nieuwe update voor Pokémon Go voegt een aantal nieuwe monsters toe aan de game en het augmented reality onderdeel krijgt een upgrade.

Pokémon Go AR+

Al enige tijd kunnen spelers op een iPhone gebruikmaken van AR+ maar nu komt de verbeterde augmented reality ervaring ook naar Android gebruikers dankzij ARcore. Door de update in het augmented reality onderdeel lijkt het vangen van een Pokémon realistischer en kan je dichter bij  de monsters komen. Door een Pokémon van dichtbij te vangen kan je extra in-game bonussen verdienen.

Voorlopig ben je in Pokémon Go nog niet klaar met het vangen van Pokémon, zo vang je vanaf nu nieuwe Pokémon uit de vierde generatie. De Pokémon uit de Sinnoh regio zullen samen met andere Pokémon uit eerdere generaties verschijnen. Afhankelijk van een aantal factoren kun je deze nieuwe monsters tegenkomen en vangen.

Naast deze twee nieuwe functies heeft Niantic ook een aantal kleine verbeteringen aangebracht op het gebied van notificaties, icoontjes en bugfixes. Zorg ervoor dat je Pokémon Go app is bijgewerkt naar versie 0.123.1 om, zodra de nieuwe monsters losgelaten worden, van de nieuwe functies gebruik te kunnen maken.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel