Pokémon Go Waterfestival aangekondigd en update 0.59.1 uitgebracht

Niantic heeft een nieuw evenement aangekondigd voor Pokémon Go. Vanaf nu kun je deelnemen aan het Pokémon Go Waterfestival. Je kunt tijdens het Waterfestival meer kans lopen speciale water-pokémon te vangen. Ook heeft de ontwikkelaar update 0.59.1 uitgebracht van Pokémon Go.

Pokémon Go Waterfestival

Vanaf vanavond, 21 uur Nederlandse tijd, kun je weer deelnemen aan een nieuw evenement in Pokémon Go. Het spel heeft dan namelijk het Waterfestival. In de periode tot en met woensdag 29 maart loop je meer kans om verschillende water-Pokémon te vangen. Denk aan Squirtle, Totodile, Magikarp en Lapras.

In een omgeving waar water is, is de kans op het spotten van deze Pokémon extra groot. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld meren, sloten, rivieren, de kust of (jacht-)havens. Een goede reden om de deur uit te gaan en op jacht te gaan in Pokémon Go.

Pokémon Go 0.59.1

Pokémon Go 0.59.1

Niantic heeft naast het nieuwe evenement ook een update uitgebracht voor de Android-app. Vanaf Pokémon Go 0.59.1 worden kleine verbeteringen doorgevoerd in de applicatie. Ook is er een nieuwe functie toegevoegd. Wanneer je als trainer de zevendaagse uitdaging ‘First Pokéstop of the day’ voltooid, krijg je niet langer meer 2500 XP en diverse items, maar een willekeurig evolution item.

Downloaden

De update voor Pokémon Go wordt vanaf nu uitgerold. Mocht je niet willen wachten, dan kun je hier de APK downloaden.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel