Post-it app uitgebracht voor Android: een uitgebreide notitie-app

Zit je computerscherm vol met post-it papiertjes vol notities? Dan kan de Post-it app voor je van pas komen. Hij is nu verschenen voor Android, nadat het vijf jaar geleden voor Apple iOS al uitgebracht werd.

Post-it app voor Android

In de Google Play Store is een nieuwe applicatie uitgebracht die van pas kan komen in het dagelijks leven. Overigens werd het tijd dat de app voor Android uitgebracht werd, vijf jaar geleden al verscheen de iOS app voor Apple-apparaten. De Post-it app kan gebruikt worden voor het maken van notities, een brainstorm of to-do items.

In de applicatie kun je boards maken, met verschillende items. Dit zijn groepen vol met verschillende notities en aantekeningen. Ook kun je foto’s inladen; bijvoorbeeld van analoge notities. Bij nieuwe notities kun je kiezen uit verschillende pensoorten en kun je ook de achtergrondkleur van je notitieblad aanpassen naar eigen wens. Liever geen handgeschreven tekst; dan kun je ook de tekstknop gebruiken. Je bord kun je delen met anderen, waaronder als PDF, Excel, PowerPoint of als afbeeldingen.

De Post-it app kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Post-it®
Post-it®
Ontwikkelaar: 3M Company
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel