PostNL app 5.0 brengt nieuw design met navigatiebalk

De PostNL app is voorzien van een update; PostNL app 5.0. Vanaf nu kun je gebruik maken van de nieuwe navigatiebalk onderin beeld. Hiermee hoort het zogenoemde hamburgermenu tot het verleden.

PostNL app 5.0

Voor Android is de nieuwe PostNL app uitgebracht in de Google Play Store. Het gaat om PostNL app 5.0. De vormgeving van de applicatie is onder handen genomen en dat resulteert in een strakke, vernieuwde app. Je krijgt nu nog sneller inzicht in de post en pakketten die naar jou toe onderweg zijn. Hieronder zie je links de oude versie, rechts versie 5.0.

Met versie 5.0 verdwijnt het hamburgermenu, het menu aan de zijkant. Voortaan kun je gebruik maken van de nieuwe navigatiebalk onderin beeld. Hier zie je een viertal opties; ontvangen, verzenden, uw account en service. De instellingen (voor bijvoorbeeld push-notificaties) vind je onder je eigen account.

Zendingen die voor jou bedoeld zijn, dus die naar jou toe komen vind je voortaan onder het kopje ‘Ontvangen’. Zendingen die je zelf hebt verstuurd worden voortaan gebundeld onder het kopje ‘Versturen’. De optie ‘Mijn Post‘, is bovenin beeld te vinden en is te bedienen als carrousel waarbij je horizontaal door je poststukken kunt vegen.

De update naar versie 5.0 van de PostNL app is te downloaden via onderstaande button.

PostNL
PostNL
Ontwikkelaar: PostNL Holding B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel