PostNL app laat je vanaf nu echte Hallmark-kaartjes sturen

De PostNL app voor Android heeft een update gekregen. In de nieuwste beta-versie is het vanaf nu mogelijk om een fysiek kaartje te sturen via Hallmark. Even snel een kaartje maken en valt direct de volgende dag in de brievenbus van de ontvanger. We zetten de details op een rij.

Kaartje sturen via PostNL app

Het is vanaf nu mogelijk om via de PostNL app een kaartje te sturen. Hiervoor werkt PostNL samen met kaartendienst Hallmark. Op moment van schrijven is de functionaliteit alleen beschikbaar in de beta-versie, maar met één druk op de knop kun je deze versie downloaden en direct beginnen met het maken van een kaartje. Handig voor een bepaalde gelegenheid zoals een verjaardag of gewoon vanaf je vakantieadres.

PostNL app kaartje sturen

Via de nieuwste versie van de PostNL app kun je vanuit het tabje ‘Versturen’ ervoor kiezen om een kaart te maken. Aan de voorkant kun je uit één foto kiezen, aan de achterkant typ je je tekst. Vervolgens betaal je en ligt de kaart, indien voor 21:00 uur besteld, de volgende werkdag op de mat. Qua opties is er (nog) niet veel keuze; je kunt een afbeelding alleen bijsnijden en draaien. Het is niet mogelijk om de vormgeving van de kaart aan te passen; het is dan ook vooral handig om even snel tussendoor te doen. De prijs van een kaartje via de PostNL app kost je 2,55 euro inclusief de postzegel.

Je kunt je via de Android-app van de Play Store aanmelden voor het beta-programma. Daar kun je ook weer op dezelfde manier jezelf uitschrijven voor het beta-programma. Op termijn zal de functionaliteit voor iedereen beschikbaar komen, maar het is nog niet bekend wanneer dit gaat gebeuren.

PostNL
PostNL
Ontwikkelaar: PostNL Holding B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel