Pride Amsterdam 2018 app geeft je alle informatie over het event

Amsterdam staat deze week en vooral dit weekend in het teken van ‘de Pride’. De Pride Amsterdam 2018 app geeft je alle informatie en nuttige details in één overzicht.

Pride Amsterdam app

In de afgelopen en komende dagen kleurt Amsterdam roze, of in de kleur van de regenboog. Het doel van ‘de Pride’ is om iedereen te laten zijn wie hij of zij is. Er wordt direct ook aandacht gevraagd voor de acceptatie van mensenrechten en gelijkheid. Met homo’s, lesbische, biseksuelen, transseksuelen en intersekse in het bijzonder. De afkorting is hiervoor LHBTI.

Met de Pride app ben je op de hoogte van de Gay Pride in Amsterdam dit jaar. Je krijgt in de toepassing direct toegang tot verschillende onderdelen. Denk aan het nieuws, de ambassadeurs, event kalender en de boten parade. De Canal Pride vindt komende zaterdag, 4 augustus, plaats in de Amsterdamse wateren.

Bij het onderdeel ‘Boten parade’ vind je ook de deelnemende partners en boten. Ook Google, Vodafone, Netflix, Goede Tijden Slechte Tijden en meer hebben een eigen boot tijdens de Gay Pride 2018. De app is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Leestip: Weer-app test 2018: het grote onderzoek naar de beste weer-app

Pride Amsterdam 2018
Pride Amsterdam 2018
Ontwikkelaar: Van Ons BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel