Prijzen van OnePlus 7 Pro uitgelekt; ook nieuwe foto’s

Over minder dan een week gaat het doek van de nieuwe OnePlus 7 en de 7 Pro. Een doorgaans goed geïnformeerde bron heeft de prijzen van de nieuwe high-end OnePlus 7 Pro gedeeld. Dit zijn de prijzen van de nieuwe smartphone.

OnePlus 7 Pro prijzen

De prijzen van de nieuwe OnePlus 7 Pro zijn uitgelekt. Op 14 mei zal de Chinese fabrikant de OnePlus 7-serie presenteren. Hierbij komen we nog meer te weten over de twee toestellen die zullen verschijnen. Eerder verschenen specificaties en dergelijke al; nu zijn het dus de prijzen voor de Europese markt. Ook is onderstaande nieuwe foto verschenen.

OnePlus 7 Pro foto's

De OnePlus 7 prijzen zijn nog niet uitgelekt, maar we vermoeden zelf dat deze uit zal komen rond de 549-599 euro zal kosten; de 7 Pro prijzen zijn door leaker Roland Quandt gedeeld. Die zijn als volgt;

Er komen verschillende modellen van de 7 Pro uit. Er komt een 6GB RAM+128GB opslagruimte. Deze krijgt een prijskaartje van 699 euro. In sommige Europese landen, waaronder Spanje, krijgt dit toestel een prijs van 709 euro. Voor de 8GB RAM + 256GB versie betaal je 749/759 euro. Tot slot verschijnt ook een versie met 12GB werkgeheugen met 256GB opslagruimte voor 819/829 euro. Op 14 mei komen we te weten of deze prijzen inderdaad kloppen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel