Prijzen van OnePlus 7 Pro uitgelekt; ook nieuwe foto’s

Over minder dan een week gaat het doek van de nieuwe OnePlus 7 en de 7 Pro. Een doorgaans goed geïnformeerde bron heeft de prijzen van de nieuwe high-end OnePlus 7 Pro gedeeld. Dit zijn de prijzen van de nieuwe smartphone.

OnePlus 7 Pro prijzen

De prijzen van de nieuwe OnePlus 7 Pro zijn uitgelekt. Op 14 mei zal de Chinese fabrikant de OnePlus 7-serie presenteren. Hierbij komen we nog meer te weten over de twee toestellen die zullen verschijnen. Eerder verschenen specificaties en dergelijke al; nu zijn het dus de prijzen voor de Europese markt. Ook is onderstaande nieuwe foto verschenen.

OnePlus 7 Pro foto's

De OnePlus 7 prijzen zijn nog niet uitgelekt, maar we vermoeden zelf dat deze uit zal komen rond de 549-599 euro zal kosten; de 7 Pro prijzen zijn door leaker Roland Quandt gedeeld. Die zijn als volgt;

Er komen verschillende modellen van de 7 Pro uit. Er komt een 6GB RAM+128GB opslagruimte. Deze krijgt een prijskaartje van 699 euro. In sommige Europese landen, waaronder Spanje, krijgt dit toestel een prijs van 709 euro. Voor de 8GB RAM + 256GB versie betaal je 749/759 euro. Tot slot verschijnt ook een versie met 12GB werkgeheugen met 256GB opslagruimte voor 819/829 euro. Op 14 mei komen we te weten of deze prijzen inderdaad kloppen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel