RDW Voertuig-app uitgebracht: handig voor als je een auto wilt aanschaffen

Het RDW Dienst Wegverkeer heeft een eigen applicatie uitgebracht in de Google Play Store. Met de app RDW Voertuig moet het oriënteren op het aanschaffen van een auto een stuk makkelijker worden. Je vind in de app handige informatie omtrent een auto.

RDW Voertuig app

In de Play Store heeft het Nederlandse RDW de Voertuig app uitgebracht. Met deze gratis applicatie kan je relevante gegevens raadplegen van een voertuig. De app is vooral handig voor degenen die van plan is een auto aan te schaffen en zich verder wil oriënteren.

In de nieuwe RDW Voertuig app kan een alert ingesteld worden voor de APK-keuring en je kunt opgezochte auto’s toevoegen aan favorieten. Bij elke auto vind je het verbruik volgens de fabrikant, alle technische gegevens zoals het gewicht, de historie van gebeurtenissen en informatie over eventuele terugroepacties en dergelijke details.

Eerder schreven we al over de vergelijkbare interessante app Kenteken Opzoeken. De applicatie RDW Voertuig is gratis te downloaden via onderstaande button.

RDW Voertuig
RDW Voertuig
Ontwikkelaar: RDW Dienst Wegverkeer
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel