Red Bull Alert: sociale wekker-app in Material Design

Gemotiveerd wakker worden, dat is het doel van de nieuwe app Red Bull Alert. Deze wekker-app moet er voor gaan zorgen dat je voortaan niet meer eindeloos op de snooze-button zal gaan drukken, want het is tegelijk ook een sociale wekker-app. Met interessante statistieken ga je de strijd aan met je vrienden.

Red Bull Alert

We schreven vanmorgen al over de sociale wekker-app Wakie, vandaag kunnen we de lijst met wekker-apps verder aanvullen. Met Red Bull Alert heb je een wekker-app die je helpt om meer uit je dag te halen. De applicatie is sport-gerelateerd en dat zie je terug in Red Bull Alert.

Red Bull Alert ziet er erg strak vormgegeven uit. De ontwikkelaars hebben gebruik gemaakt van elementen uit het Material Design. Je kan zelf het thema aanpassen en daarbij gebruik maken van een aantal sportieve achtergronden zoals snowboarden, surfen, racen en nog veel meer thema’s. Tevens heb je de mogelijkheid om een aantal instellingen aan te passen zoals het aantal keer dat er gesnoozed wordt. Elk thema heeft een eigen wektoon en er is ook ondersteuning voor Android Wear.

Daarbij is Red Bull Alert niet alleen nuttig, maar heeft ook een fun-factor doordat je de strijd aan kunt gaan met vrienden die de app ook gebruiken. In verschillende statistieken kan je aflezen wat de reactietijd bedraagt totdat je de wekker uitzet. Met de interessante grafieken heb je overzicht in de tijd dat je gemiddeld wakker wordt.

Red Bull Alert is een interessante wekker-app met veel mogelijkheden. Het enige wat de app niet doet, is je vleugels geven.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel