Wakie: sociale wekker-app nu ook in Nederland en België

Met de applicatie Wakie is het mogelijk om willekeurig mensen wakker te bellen. Vanaf vandaag werkt de applicatie ook in België en Nederland. Het idee achter de applicatie is erg interessant.

Wakie

Wakie is een sociale wekker-app waarmee je op een hele andere manier wakker zal worden. Net als in elke wekker applicatie zet je de wekker op de door jou gekozen tijd. Vervolgens word je op de alarm-tijd gebeld door een andere Wakie-gebruiker.

Wakie app

Leuk aan Wakie is dat je niet gebonden bent aan bepaalde eisen, maar je hebt wel een tijdslimiet. Het maakt niet uit of je voor de ander gaat zingen, of dat je in je eigen taal de persoon aan de andere kant een goedemorgen wenst.

Wakie app

Het wekken met Wakie vraagt wel om een actieve dataverbinding. Voordeel hiervan is dat het geen belminuten gebruikt. Je weet van tevoren niet door wie je gewekt wordt en ook weet je niet wie jij wakker belt. Hierdoor is het elke keer weer een verrassing.

Wakie app

Daarnaast blijven de telefoonnummers anoniem. Mocht er niemand beschikbaar zijn om je te bellen dan zal de Wakie robot je wakker bellen. De dienst is ook helemaal gratis te gebruiken.

Wakie app

Sinds eind 2014 is de applicatie beschikbaar. Wakie is er voor zowel Android als Apple iOS. Vanaf nu is het mogelijk om de applicatie in alle landen te gebruiken. Eerder was Wakie alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Hong Kong, Singapore en het Verenigd Koninkrijk. Oprichter Hrachik Adjamian meldt tegenover iCulture het volgende:

We begonnen eind 2014 met de app in een paar landen. Sindsdien hebben we 59.746 e-mails ontvangen van fans, met het verzoek om Wakie ook in andere landen te ondersteunen. Een groot deel van deze mails vroeg specifiek om ondersteuning voor Nederland.

Wakie app

Ook op een andere manier wakker worden voortaan? Je kan via onderstaande button Wakie gratis downloaden uit de Play Store.

Wakie Voice Chat: Make Friends
Wakie Voice Chat: Make Friends
Ontwikkelaar: Wakie
Prijs: Gratis+

via iCulture

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel