RTL Nieuws app 4.0: compleet nieuw design met nieuwe functies

RTL Nieuws heeft haar applicatie voor Android en iOS voorzien van een update. Het design is vernieuwd en hierdoor moet de applicatie prettiger zijn in het gebruik. Daarnaast heeft de RTL Nieuws app andere verbeteringen gekregen.

RTL Nieuws app

Voor het raadplegen van nieuws zijn er veel apps beschikbaar, waaronder de RTL Nieuws app. Deze applicatie is vandaag van een update voorzien die de gebruiksvriendelijkheid van de app moet verbeteren. De nieuwe stijl moet beter passen bij die van de tv-uitzendingen. Je kunt meldingen beheren en aangeven van welke onderdelen je een melding wilt ontvangen. Ook kun je updates en herinneringen beheren in je Mijn RTL Nieuws account.

Bij het openen van de app kun je kiezen uit verschillende onderdelen onderin beeld. In de navigatiebalk vind je de opties Nieuws, Net Binnen, Uitzendingen en Weer. Bij de laatstgenoemde vind je onder andere de Buienradar. In het zijmenu vind je ook nog een aantal opties zoals de verkeersinformatie en verschillende categorieën.

De update voor de RTL Nieuws app is vanaf nu beschikbaar via de Google Play Store en kan gedownload worden via onderstaande button. Daarbij is er voortaan één applicatie van de nieuws-app voor zowel je tablet als smartphone. Je hoeft dus geen aparte app te downloaden voor je tablet.

RTL Nieuws
RTL Nieuws
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel