Microsoft Nieuws app opent met nieuw design en nachtmodus aanval op Google Nieuws

Google Nieuws is onlangs voorzien van een flinke update; het nieuws werd persoonlijker en combineerde het nieuws uit verschillende bronnen. Microsoft Nieuws voor Android is bijgewerkt met een nieuw design en nachtmodus.

Microsoft Nieuws update

De app Microsoft Nieuws voor Android is voorzien van een update. Met de update naar versie 18 is de toepassing voorzien van een nieuwe vormgeving. De app was voorheen  bekend onder de naam MSN Nieuws maar die naam is dus nu weggelaten. Het nieuws uit verschillende bronnen wordt in de app gebundeld.

De app bevat zoals gezegd een nieuwe interface. Daarnaast is er een functie aanwezig die we nog moesten missen in de nieuwe Google Nieuws app. De applicatie heeft namelijk ondersteuning voor een donker thema, ofwel de nachtmodus. Hierdoor wordt het lezen van artikelen nog prettiger gemaakt. De content in de Microsoft Nieuws app wordt verzameld door de redacteuren en bij het instellen van de app kun je kiezen welke categorieën jou interesseren.

Bij het instellen kun je ook aangeven dat je de content wilt synchroniseren met je Microsoft-account. Daarbij kan je aangeven dat je bij belangrijk nieuws een notificatie wilt ontvangen. Microsoft Nieuws kan gratis uit de Play Store gedownload worden via onderstaande button.

Microsoft Start: Nieuws & meer
Microsoft Start: Nieuws & meer
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel