RTL Nieuws brengt vernieuwde applicatie uit voor Android

Naast de vernieuwde website van RTL Nieuws, en de vernieuwde studio voor de nieuwsuitzendingen heeft RTL Nieuws ook haar Android-applicatie een update gegeven. RTL Nieuws legt met de nieuwe applicatie vooral de nadruk op het live-nieuws om de lezer het meest actuele nieuws te geven.

Vanaf vanmiddag staat de vernieuwde Android applicatie in de Play Store van RTL Nieuws. Sinds vandaag is zowel de studio van de nieuwszender als de website voorzien van een metamorfose. Natuurlijk konden dan de mobiele apps van RTL Nieuws niet achterblijven.

 

In de nieuwe versie van de RTL Nieuws applicatie richt de nieuwszender zich voornamelijk op het live-nieuws. Middels een volgfunctie kan de gebruiker altijd op de hoogte blijven van het laatste, actuele nieuws. De volgfunctie kan de nieuwsberichten via zowel push-notificaties doorsturen als via een e-mail.
In de applicatie van RTL Nieuws kan zowel het laatste nieuws uit het binnen- en buitenland worden gelezen. Verder zit in de app ook content van EditieNL, RTL Z, Sport, RTL Boulevard en Buienradar.

Via de RTL Nieuws applicatie kunnen uitzendingen live bekeken worden op de smartphone. RTL Nieuws heeft de applicatie enkele minuten geleden pas live gezet in de Play Store. Het kan nog een aantal uur duren voordat de update beschikbaar is in de Play Store voor jouw toestel.

Lees ook

Reageer op dit artikel