Runkeeper-app maakt hardlopen in groepen mogelijk

Om je hardloop buddy’s aan te sporen wat vaker hard te lopen komt de fitness applicatie Runkeeper nu met een nieuwe functie. Met ‘Running Groups’ maak je zelf een hardloop groep waarin je elkaar kunt stimuleren en uitdagen tot het behalen van nieuwe doelstellingen.

Hardlopen voor groepen

De Runkeeper applicatie was onlangs nog negatief in het nieuws omdat het slecht om zou gaan met privacygevoelige informatie. Al lijkt dat weinig impact te hebben op de populariteit van de fitness-app. Nu heeft de app een handige update gekregen voor hardlopers, specifiek voor gebruikers die in groepen hardlopen.

Met de functie ‘Hardloop groepen’ kun je zelf een groep maken met andere Runkeeper gebruikers. Het idee is dat je samen een doel stelt en dat ook samen met de andere groepsleden behaalt. Iedereen in de groep krijg een notificatie op het moment dat jij het doel van je eigen hardloopgroep behaalt.

Natuurlijk kun je je vrienden ook gewoon aanmoedigen in een Runkeeper-groep zonder dat je zelf je hardloopschoenen hoeft op te zoeken. Wil je aan de slag met de hardloop groepen in Runkeeper dan kun je de update downloaden uit de Google Play Store via onderstaande knop.

Runkeeper - GPS Rennen Lopen
Runkeeper - GPS Rennen Lopen
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel